ROTI SHOP RUDRA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 822 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roti shop Rudra. Meer weten? Ontdek meer

5 dec 2022 om 20:43 was best lekker alleen weinig aardappelen telde ermaar 2.
5 dec 2022 om 19:30 Het eten was koud toen het aankwam.
2 dec 2022 om 11:39 Heerlijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar! Een dikke 10 Rudra, ga zo door!
1 dec 2022 om 13:11 Ik heb erg lekker gegeten en de roti is zo heerlijk! Wij konden niet meer wachten tot de kerst, dus wij hebben al gereserveerd voor een Sinterklaasdiner:)
28 nov 2022 om 19:56 Op aanraden van de buren bij Rudra besteld en wat een top ervaring! Alvast informeren voor de kerst misschien:)
27 nov 2022 om 20:08 Goh wat hebben wij lekker gegeten zeg! Mijn zoon en ik hebben genoten, niet normaal.
26 nov 2022 om 13:59 Eten was heerlijk!!
23 nov 2022 om 20:04 Eten is erg achteruit gegaan. Jammer. Het eten is erg achteruit gegaan Jammer
23 nov 2022 om 19:16 Eten was vandaag vrij smakeloos en zijn we niet gewend. Voorgaande keren wat dit wel goed. Hopelijk de volgende keer weer beter:)
19 nov 2022 om 20:25 Het eten kwam 30 minuten te laat, maar de roti was heerlijk
19 nov 2022 om 15:59 Het eten was inderdaad erg lekker en vers, jullie hebben er een vaste klant bij hoor!
17 nov 2022 om 9:16 Ik bestel hier vaker en het eten is gewoon erg smaakvol en vers. Echt verse roti's zoals het hoort! Sterker nog in de hele buurt heb ik nog nooit zulk eten kunnen bestellen als hier. Maar ach smaken verschillen. Ga zo door Rudra!